Program 2024

TidspunktAktiviteter
09:00Uthenting av startnummer
10:00OKEY – Ola Klæbo
11.00Velkommen ved Sparebank 1 SMN
11.10OKEY – Ola Klæbo
11:30Bjørn Aleksander sammen med Vasse og Vinter, Blime-dansen Les mer
11.50Sophie fra MGP jr
12.00OKEY – Ola Klæbo
13.00William fra MGP jr
13.30OKEY – Ola Klæbo
14.30Capow x 2G Les mer
15:15OKEY – Ola Klæbo
Hele dagen
Stand fra Sparebank1 SMN med ulike aktiviteter
Ansiktsmaling sceneområde
Skiløyper og stasjoner
DJ fra scene hele dagen
Speaker som lager god stemning
Flere ulike kule stands

Last ned PDF

Capow x 2G

Gutta fra Kløfta og Oslo er bare 13 og 15 år – de har med andre ord en lang karriere foran seg. Deres største drøm er å kunne reise rundt i Norge og selge ut sine egne show.

I 2022 ga de ut sin debutsingel «31. etasje», som umiddelbart gikk inn på Spotify Topp 10-listen og ble sertifisert til gull bare noen uker senere. Dette skyldes i stor grad deres TikTok-tilstedeværelse, der kontoen deres allerede har fått over 14 000 følgere og millioner av visninger.

Inspirasjonen bak «31. etasje» kom av at guttene ofte sniker seg inn på Oslo Plaza og bruker glassheisen.

WILLIAM

Det 14 år gamle stjerneskuddet William, gikk av med seieren i MGPjr med låten «Tusen tanker» i 2022. Siden da har han ikke ligget på latsiden. Han har reist rundt i Norge og spilt over 50 konserter og opptrådt på store arrangementer som Allsang på Grensen og åpningsshowet på Norway Cup to år på rad. I 2023 ga han ut seks nye og fengende låter som han selv har vært med på å skrive. Og han tenker ikke å stoppe der. Den unge artisten har store planer for 2024.

I tillegg til sine egne konserter, har William mye sceneerfaring. Han har spilt Pinky i Dyreparken i Kristiansand. Han har hatt en rolle i Ronja Røverdatter på Det Norske Teateret, Chess på Folketeateret og spilt i Billy Elliot, Annie og Reisen til julestjernen – de to sistnevnte to ganger. Han har danset på VG-lista samt danset i musikkvideoer til flere store artister. Han har vært med i diverse reklamer, tv-serier og filmer. Han dubber mye tv-serier og filmer for Disney, Netflix og NRK.

SOPHIE

11år gamle Sophie er en norsk artist som har gjort seg bemerket i musikkbransjen. Hun var finalist i Mgp Jr 2022 med sangen «Hjertevænn». Her sang hun på direktesendt tv i en fullsatt Telenor arena.

«Hjertevænn» tok Norge med storm og har snart 700.000 streams.  Sophie har siden finalen hatt en travel tid med mange konserter. Med over 18.000 lyttere på spotify er hun blitt en populær artist blant barn og unge.
Sophie ga i september 2023 ut sin debutsingel «Æ like dæ», som Sophie har skrevet tekst og melodi til selv.

I desember kom Sophie sin aller første julelåt ut, Sophie’s jul.
På YouTube finner man musikkvideo til alle Sophie’s sanger.
Til glede for små og store er mer musikk i vente:)

Blime m/ Bjørn Alexander

Konseptet BARNAS Alpinfestival er at det skal favne så mange barn som mulig og skal være en introduksjon til alpinidretten. Derfor er en selvfølge at vi alle sammen danser Blime-dansen! Vi får fint besøk av selveste Bjørn Aleksander, som får selskap av våre egne maskotter; Vasse og Vinter. Få mamma og pappa til å øve inn dansen og Blime!

OKEY

OKEY – også kjent som Ola Klæbo, har markert seg nasjonalt som en meget talentfull DJ og kunstner. Ola lager god stemning hvor enn han er, og vi gleder oss til å ha han med som vår egen hus-DJ gjennom hele dagen. Ola vil også være tilstede ved skilakkeringsstasjonen, der du kan redesigne dine egne ski! Om du ikke kjenner til Ola sin kunst, kan du ta en titt bort på heishuset til T-kroken. Det er nemlig malet av Ola Klæbo!