Hva er BARNAS Alpinfestival?

For andre gang inviterer Vassfjellet og SpareBank 1 SMN til BARNAS Alpinfestival!

BARNAS Alpinfestival begeistrer, utfordrer og fremmer alpinaktiviteten for barn i alderen 3-12 år. Alpinfestivalen gir alle barn muligheten til å prøve alpinidretten og vi tilbyr gratis heiskort til de som ikke har sesongkort.

Festivalbilletten koster 150,-.

Under festivalen vil det bli alpinaktivtiter på flere steder i alpinanlegget, sceneshow og underholdning fra kjente artister og mye annet moro.

En ekte festival for barn og deres foreldre/foresatte i Vassfjellet Vinterpark.

Hvert barn kan ta med seg 1 forelder/foresatt. De av dere med sesongkort må fortsatt kjøpe festivalbillett for å delta på aktivitetene og underholdningen.

Hvem står bak festivalen?

BARNAS Alpinfestival er et samarbeid mellom Vassfjellet Vinterpark og SpareBank 1 SMN. Vår historie går tilbake til høsten 2018 da NYE Vassfjellet Vinterpark ble startet. Bidrag fra samfunnsutbytte fra SpareBank 1 SMN i 2022 har gjort det mulig å realisere den nye stolheisen Midt-expressen, og i februar 2023 skapte vi en ny festival, BARNAS Alpinfestival.

Samfunnsutbytte fra SpareBank 1 SMN bidrar hvert år til små og store formål som skal gjøre Midt-Norge til en enda bedre plass å bo. Lokalsamfunnet er SpareBank 1 SMN sin største eier, og en del av bankens overskudd deles ut. Dette kalles samfunnsutbytte.

Vassfjellet Vinterpark er et selskap uten profitt som mål. Alle inntekter skal brukes til videreutvikling av alpinanlegget og målet er å skape Hele byens fristed. Et sted for å skape minner og for å være sammen. Et sted for skiglede. For mestring. For alle.

BARNAS Alpinfestival er en del av den målsettingen og kunne ikke vært gjennomført uten støtte fra SpareBank 1 SMN.